SPITALUL CLINIC DE URGENTA PENTRU COPII BRASOV

Str. Nicopole, nr. 45 Tel. 0268/415130, Fax 0268/418988

 


PROGRAMARE CONSULT CARDIOLOGIE PEDIATRICA 

Pentru consult in cadrul Compartimentului de CARDIOLOGIE PEDIATRICA (Dr. Popovici Bianca, Dr. Ionut Iarca) va rugam sa va programati astfel:
- telefonic la numarul 0268/413473
- sau prezentandu-va la receptia Ambulatoriului integrat.

Pentru consultul de cardiologie pediatrica va sunt necesare urmatoarele documente:
- bilet de trimitere catre "cardiologie pediatrica" emis de medicul de familie sau medic specialist din alte specialitati;
- documente medicale existente din care sa reiasa istoricul medical al copilului; Va rugam, in situatia in care exista patologii cardio-vasculare semnificative ale parintilor biologici, sa va prezentati si cu documentatia medicala aferenta acestor patologii;
- in situatia in care copilul nu este insotit de oricare dintre parinti la momentul consultului, persoana insotitoare trebuie sa prezinte imputernicire notariala in vederea semnarii consimtamintelor medicale sau alte documente care sa ateste dreptul legal de semnatura pentru minor.

Desi facem eforturi ca orele de programare sa fie respectate, va informam ca timpul de asteptare pentru consult poate varia in functie de numarul si natura urgentelor medicale existente in spital la momentul programarii dumneavoastra.

Avand in vedere numarul mare de solicitari pentru consult cardiologic va rugam, in situatia in care nu va puteti prezenta la consult, sa anuntati telefonic acest lucru pentru ca un alt copil sa beneficieze de locul disponibil.